Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Încă un doctor răpus de COVID-19. Era în prag de pensie și activa la Brad

Tot mai mulți doctori pierd lupta cu noul coronavirus în România! Ultima victimă este un medic de 70 de ani, de la Spitalul Municipal Brad.

Femeia lucra la secţia de Medicină Internă şi urma să iasă la pensie la 1 mai. Medicul a condus respectiva secție până la vârsta de 65 de ani. Pentru că avea doctoratul în medicină, a putut să-şi continue activitatea până la 70 de ani.
Ioan Cobori, managerul Spitalului Municipal Brad (sursa: agerpres.ro)

“Doamna doctor Marinela Feier a lucrat o viaţă întreagă la spitalul din Brad. Era un foarte bun profesionist, avea doctoratul în medicină şi a doua specializare ca gastroenterolog. Este o mare pierdere pentru comunitatea medicală şi pentru comunitatea locală”.

Medicul ar fi avut suspiciuni de infecţie cu noul coronavirus din 8 aprilie, iar ulterior s-a internat într-un spital din Cluj-Napoca, unde a decedat la secţia ATI.

Anunţul că medicul Marinela Feier a decedat a fost făcut marţi dimineaţa de primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, pe contul său de socializare.

“Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferinţă la secţia ATI a unui spital clujean, a pierdut, în seara zilei de 27 aprilie, lupta cu necruţătorul COVID-19. A fost un om deosebit şi un profesionist desăvârşit, dar mai ales un om care a iubit mult oamenii! Bunul Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace”.

a scris primarul din Brad pe pagina sa de Facebook.

Din fericire, niciun alt cadru medical sau pacient internat în spitalul din Brad nu a contractat virusul, a arătat ancheta epidemiologică în acest caz.

La nivelul județului Hunedoara, sunt 488 de persoane confirmate cu noul coronavirus.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co