Stiri

Implicațiile impozitului pe cifra de afaceri

Impozitul pe cifra de afaceri este un experiment politic pe banii contribuabililor, care dacă va fi aplicat va duce la o creștere masivă a șomajului, dar și a prețurilor. Asta la nivel de populație; la nivel de firme, vom vedea o îndreptare a acestora spre faliment sau spre evaziunea fiscală pentru a putea supraviețui, avertizează specialiștii.
Dar ce este mai grav ține de faptul că partidele politice trebuie acum să facă rost de bani pentru a-și îndeplini toate promisiunile și nu fac decât să experimenteze pe banii și nervii cetățenilor.
Emilian Duca, consultant fiscal a declarant că “în momentul de față au încercat mai multe variante și au vrut să vadă reacția mediului economic și a populației față de aceste măsuri. Adică în ce măsură ar fi acceptate și care dintre ele generează cea mai mare reacție negativă. Ei nu fac altceva decât să experimenteze, pentru că asta au făcut toate partidele când au avut nevoie să recupereze niște bani.
Pe scurt, asta înseamnă că măsurile acestea vor duce la creșterea prețurilor, printre altele, fapt care va anula orice creștere salarială.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co