Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Handbal din 3 continente la Dunăre! România vs Africa&Asia!

România are adversari exotici la Trofeul Carpați, cel mai important turneu de pregătire din acest an pentru Campionatul Mondial.

Angola, echipă ce ne-a învins la Jocurile Olimpice de la Rio, și Japonia (țara gazdă a Jocurilor Olimpice și Mondialului din iarnă) vin la Brăila în weekend pentru un show handbalistic interesant. Fetele s-au pozat înainte de competiție în Teatrul din Brăila.

Angola este o echipă care se bazează pe potențialul fizic al jucătoarelor, în timp ce Japonia este recunoscută pentru jocul în mare viteză. Fără Cristina Neagu aflată încă în recuperare, România vrea să își testeze lotul în fața celor două stiluri inedite de handbal.

La prima competiție de la revenirea pe banca tehnică a României, suedezul Tomas Ryde se va duela cu alți 2 antrenori nordici: danezii Morten Soubak (selecționer Angola), tehnician ce a condus Brazilia spre titlul mondial în 2013, și Ulrik Kirkely (selecționer Japonia).

Câștigătoare a Cupei EHF în acest sezon cu formația maghiară Siofok, Denisa Dedu este una dintre starurile naționalei antrenate de Tomas Ryde. Portarul naționalei spune că partidele cu reprezentatele din Asia și Africa sunt foarte utile în perspectiva Campionatului Mondial și Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co