Stiri

Handbal cu păpuși Matrioșka! “Tigrii” se luptă cu rușii pentru un trofeu european!

Handbaliștii de la CSM sunt aproape de a obține ce nu au reușit Neagu&Co în acest sezon: să cucerească o cupă europeană. “Tigrii” joacă sâmbătă returul semifinalelor Cupei Challenge cu rușii de la Neva Sankt Petersburg. În tur, românii s-au impus la două goluri.

Handbaliștii de la CSM s-au încălzit într-un mod inedit pentru marele meci cu rușii. S-au jucat cu un set de păpuși Matrioșka.

Antrenorul Paulo Pereira a fost încurajat amical de omologul său de la echipa feminină, Dragan Djukic. În finală, CSM ar putea juca contra lusitanilor de la Madeira, echipă antrenată de Paulo Fidalgo, secundul lui Pereira la naționala Portugaliei (echipă ce a învins anul acesta campioana europeană, mondială și olimpică Franța). Calificarea este la mâna “tigrilor”, spun optimiști aceștia.

În cele 25 ediții ale Cupei Challenge, a treia competiție ca valoare după Liga Campionilor și Cupa EHF, cluburile românești au făcut legea. Avem 6 trofee la activ și ocupăm primul loc în clasamentul pe națiuni. Anul trecut, Turda a învins în finală pe grecii de la AEK Atena, echipă calificată și acum în careul cu ași.

ilustrație păpuși Matrioșka&jucători CSM, ilustratie meci si interviu cu Daniel Bera despre meciul cu Neva Sankt.Petersburg.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co