Stiri

Gucci, Saint Laurent, Balenciaga: casele de modă celebre care vor produce măști sanitare

Măști sanitare produse de Gucci, Saint Laurent și Balenciaga.

Cele mai mari case de modă ale lumii se alătură luptei împotriva coronavirusului cu un ajutor prin care omenirea să învingă această perioadă de cumpănă.

Grupul de lux Kering, cu sediul la Paris, care deţine totodată brandul italian Gucci, a anunţat că Saint Laurent şi Balenciaga vor începe să producă manual acest echipament medical în atelierele lor imediat după ce procesul de fabricaţie şi materialele utilizate vor fi aprobate de Guvernul francez.

Mai mult decât atât, același grup de lux va oferi serviciului francez de sănătate publică 2 milioane de măşti sanitare, pe care intenţionează să le importe din China. Totodată, Gucci va produce 1,1 milioane de măşti sanitare şi 55.000 de echipamente de protecţie care vor fi donate Italiei.

LVMH, la fel ca şi alte grupuri din industria produselor cosmetice, precum L’Oreal, foloseşte deja unele dintre fabricile sale pentru a produce gel dezinfectant pentru mâini.

Reducerea îngrijorătoare a stocurilor cu aceste produse de protective, printer care și măștile sanitare, pe teritoriul Franţei i-a nemulţumit profund pe medici şi a determinat sindicatele poliţiştilor să ameninţe că reprezentanţii lor îşi vor părăsi locurile de muncă. Plângeri similare au fost înregistrate şi în Spania şi Italia.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co