Stiri

Gentlemen’s Corner, un brand premiat

Brand-ul GENTLEMEN`S CORNER a primit disctincția de partener diplomatic pentru promovarea imaginii României în lume, în cadrul unui eveniment ce a reunit comunitatea diplomatică din țara noastră.

Titlul de PARTENER DIPLOMATIC oficial al Institutului de Relații Internaționale și Cooperare Economică vine drept o recunoaștere a eforturilor GENTLEMEN`S CORNER și a fondatorului acestuia dl. Sorin Preda de a educa consumatorul român și de a oferi produse de cea mai înaltă calitate.  Acest titlul reprezintă cea mai înaltă distincție de merit pentru creatorii și întreprinzătorii ce reprezintă România în afara granițelor.

Ceremonia oficială a reunit, într-un moment festiv, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat în România, reprezentanți ai Camerei Deputaților și Senatului și ai guvernului României, care au admirat creațiile GENTLEMEN`S CORNER.

Prin creațiile pe care le promovează, GENTLEMEN`S CORNER a obțint în 2017 prestigiosul PREMIU INTERNAȚIONAL DE CALITATE în cadrul saptămânii modei de la Bruxelles.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co