Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Gabriela Firea: Bucureștenii nu vor rămâne fără apă caldă și căldură

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a dat asigurări că bucureștenii nu vor rămâne fără apă caldă și căldură, în ciuda declarațiilor făcute în spațiul public, in ultima perioadă, a administratorului judiciar ELCEN.
Edilul Capitalei a menţionat că, în Bucureşti, populaţia dar şi celelalte entităţi care sunt abonate la RADET plătesc cea mai ieftină gigacalorie pentru că PMB acoperă 65% din costul real al facturii pentru apă caldă şi căldură.
Edilul s-a referit, totodată, la faptul că, în ultimii 50 – 60 de ani, nu s-a investit serios în sistemul de termoficare, dar în perioada mandatului său au fost reabilitaţi 180 de kilometri de conducte RADET.
Gabriela Firea mai spune că va solicita Guvernului să schimbe printr-o Ordonanţă de Urgenţă modul de facturare pentru plăţile RADET către Elcen, astfel încât Regia de termoficare să nu mai rămână în urmă cu plăţile.
Potrivit edilului, Primăria Capitalei trebuie să aibă posibilitatea să plătească facturile la 40 de zile, nu la 30 de zile cum se face în prezent plata.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co