Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Gabi Balint, din nou învingător! A anunțat că se simte bine după infarctul suferit

Gabi Balint “a driblat” moartea! Fostul internațional a postat, joi, primul său mesaj pe Facebook, după infarctul suferit săptămâna trecută.

”De vreo 5 zile, tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni şi mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu păzitor?!”, sunt cuvintele emoționante ale lui Balint, care a postat o imagine la o fereastră în care Marius Lăcătuş apare pe un panou publicitar montat pe un bloc.

Fostul internațional dă asigurări că este bine acum și le mulțumește medicilor care l-au salvat.

”Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulţumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decât cele pe care le primesc de ziua mea sau de Crăciun)! Mulţumesc că v-aţi făcut griji şi v-aţi rugat pentru mine! Am realizat cât sunt apreciat în ţara mea şi asta mi-a dat putere. Totuşi, când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online… Balint a fost…a jucat…a câştigat… Brrr… Senzaţia că eram deja plecat cu mingea la picior, m-a cuprins. Mă înclin în faţa colectivului de medici şi asistenţi de la institutul de urgenţă pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc şi eu prin viaţă. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulţumirea”, a mai scris Balint.

Balin a fost supus sâmbătă unei intervenţii prin care i s-au montat trei stenturi la inimă.

”În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraş. Ambulanţa. O privim cum trece în viteză cu girofarurile şi sirena pornite, strecurându-se printre maşini. Niciodată nu m-am gândit că într-o bună zi aş putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămâneţi în maşini! Priviţi-o de acolo!”, a concluzionat Balint.

În vârstă de 56, el şi-a început cariera la Gloria Bistriţa, după care a evoluat la Steaua, cu care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi Supercupa Europe, un an mai târziu. A mai jucat în Spania, la Real Burgos. A purtat de 34 de ori tricoul tricolor  și a marcat 14 goluri.

Cariera de antrenor şi-a început-o la naţionala României, ca secund. Ulterior, a pregătit mai multe echipe de club, precum și selecționata  Republicii Moldova. În prezent este analist la postul de televiziune Digi Sport.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co