Stiri

Frigul din clase, mai puternic decât COVID-ul în Timiș. Elevi și părinți revoltați

Infrastructura și problemele cu asigurarea agentului termic fac imposibilă desfășurarea orelor, în multe unități școlare din Timișoara. De altfel, din cauza frigului din clase este posibil să apară îmbolnăviri în rândul elevilor, atrage atenția șeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş. Copiii se plâng că tremură de frig în bănci, iar părinții sunt revoltați că autoritățile nu iau măsuri concrete.

Șase unităţi şcolare din orașul de pe Bega au trecut în sistem de activitate online, în urma temperaturilor scăzute înregistrate în ultimele zile, iar alte trei unităţi şcolare funcţionează în acelaşi sistem din cauza unor probleme de infrastructură.

În judeţ mai sunt în activitate la distanţă grădiniţe din cinci localităţi şi două şcoli gimnaziale, ca urmare a numărului foarte mare de cadre didactice infectate cu SARS-CoV-2.

În momentul de faţă, în judeţ sunt 846 de elevi pozitivi şi 208 angajaţi din sistem. Asta în timp ce procentul de vaccinare a personalului din unităţile de învăţământ era săptămâna trecută de aproximativ 73%.

Din păcate, în ultimele 24 de ore, un cadru didactic din Timiș, care avea mai multe comorbidităţi, a decedat în urma infectării cu SARS-CoV-2. Astfel, numărul deceselor în rândul dascălilor a crescut în zonă la opt, iar jumătate dintre ei erau din Sânnicolau Mare.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co