Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Fratele interlopului Emi Pian este suspect și a fost dus încătuşat la audieri

Ciprian, fratele interlopului Emi Pian, a fost ridicat, miercuri, de poliţişti – cu cătuşe la mâini și dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiat de procurori criminalişti şi ofiţeri de la Serviciul Omoruri.

Avocata familiei a anunţat că Ciprian are calitatea de suspect.

Avocata familiei Mototolea (sursa: agerpres.ro)

“Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate (…) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta (…) Percheziţia domiciliară a vizat găsirea de către organele de anchetă a anumitor obiecte necesare şi utile anchetei. Au ridicat înscrisuri, documente. Nu au fost găsite haine din seara aceea (ziua crimei – n.r.). A fost găsit doar un cuţit pe care îl are orice om în gospodărie”.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au efectuat, miercuri, cinci percheziţii domiciliare la membrii clanului Duduianu în dosarul uciderii interlopului Emi Pian.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu, a fost înjunghiat mortal, la începultul săptămânii trecute, într-un conflict între mai multe persoane în timpul unei partide de barbut.

Principalul suspect în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co