Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Fostul ministru al Sănătății, audiat luni la DIICOT

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a fost audiat luni la DIICOT, ca martor în dosarul în care medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar pentru delapidarea Institutului de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca.

Voiculescu a declarat că cei care aveau interese la Agenția Națională de Transplanturi (ANT) s-au ocupat să nu existe nicio regulă cu privire la alocarea organelor și, mai mult, puținele reguli care existau au fost încălcate sistematic.

“Ce s-a întâmplat în ultimii ani este că şi acele reguli puţine care existau au fost încălcate şi au fost încălcate într-un mod flagrant. Puteţi să vă uitaţi la cine a condus Agenţia Naţională de Transplant. Domnul Lucan a fost preşedintele Consiliului Ştiinţific al Agenţiei Naţionale a Transplantului, puteţi să vă uitaţi la directorii generali de acolo, puteţi să vă uitaţi la domnul Luscalov, puteţi să vă uitaţi la domnul Zota, care conduce de facto această Agenţie Naţională de Transplant de foarte multă vreme”, a afirmat Vlad Voiculescu la intrarea în sediul DIICOT.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co