Stiri

Forumul de Incoming, eveniment dedicat dezvoltării turismului românesc

Peste 100 de ghizi turism, agenti de turism, hotelieri, organizatori de evenimente, transportatori, editori de turism vor participa a 7-a ediție a Forumului de Incoming, eveniment ce are loc pe 7 decembrie, la un hotel din nordul Bucureștiului.

Forumul și-a dorit încă de la prima ediție să încurajeze agențiile de turism – peste 70 de agenții specializate momentan pe piață, pe acest segment – pentru a dezvolta activitățile de Incoming.
Speakeri oficiali ai evenimentului sunt experți și specialiști din turism.

Petre Dordea, director general portal de turism, organizatorul Forumului de Incoming
”Dorim ca și la această ediție să convingem autoritățile și mediul de afaceri din turism să se implice mai consistent, în dezvoltarea incoming-ului. Potențialul României este încă puțin exploatat ca ”marfă” de export. Conform unor evaluări ale specialiștilor România ar putea câștiga din turism circa 20 de miliarde de euro anual, iar aportul la PIB ar putea ajunge la la aproape 20%.

Din altă perspectivă mi-aș dori ca Forumul de Incoming, singurul eveniment de acest gen din România -, să fie susținut de mai mulți parteneri economici, fapt ce ar marca momentul trecerii de la ambiții personale la lucruri constructive. Știm că e greu, dar noi construim cu răbdare”.

Moderatorul evenimentului este scriitorul și editorul de turism Marian Constantinescu. Vor fi organizate de asemenea concursuri și tombolă cu premii turistice.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co