Stiri

Focuri de armă la frontiera cu Ucraina! Contrabandiști de țigări în acțiune

Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să tragă mai focuri de armă pe direcţia localităţii de frontieră Bixad, judeţul Satu Mare. Totul pentru prinderea unor persoane implicate în contrabanda cu ţigări.
“Colegii noştri au acţionat pentru reţinerea persoanelor, efectuând somaţiile legale prin voce, dar acestea nu s-au supus, fapt pentru care au fost trase, conform prevederilor legale, trei focuri de avertisment în plan vertical. Poliţiştii de frontieră au reuşit să reţină, cu ajutorul câinelui de serviciu Rot, o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani. Celelalte persoane, profitând de terenul accidentat şi împădurit, s-au înapoiat pe teritoriul statului vecin”.
Echipa de intervenţie a descoperit, la aproximativ 1.500 metri de linia de frontieră, 18 colete voluminoase, cu ţigări de contrabandă, care au fost transportate la sediul poliţiei de frontieră.
Este vorba de 6.300 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, de diferite mărci, în valoare de peste 70.000 lei.
Cetăţeanul ucrainean a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru infracţiunile de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co