Stiri

Focar de COVID-19 la Secția Interne a Spitalului Judeţean Ploieşti

Autorităţile sanitare din judeţul Prahova au depistat un nou focar de COVID-19 la o secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Mai mulţi pacienţi internaţi pe Secția Interne au fost infectați cu noul coronavirus.

Acești bolnavi au manifestat simptome caracteristice bolii, iar în acest context au fost testate toate persoanele internate în respectiva secţie. De asemenea, urmează să fie testat şi personalul nevaccinat, a anunțat Violeta Tănase, reprezentantul unităţii sanitare.

Violeta Tănase, reprezentant Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti (sursa: agerpres.ro)

“Până la această oră, 17 pacienţi au fost depistaţi pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2, alte teste fiind încă în lucru. Pacienţii au fost mutaţi deocamdată în izolatorul Spitalului Judeţean Ploieşti, care este deja supraaglomerat”.

Se va decide în orele următoare unde vor fi aceştia transferaţi, astfel încât Secţia Interne să fie dezinfectată corespunzător, mai spun oficialii locali.

Județul Prahova se află în prezent în zona galbenă de coronavirus, cu o incidență de 2,19 la mia de locuitori. De la începutul epidemiei, peste 33 000 de prahoveni au fost depistați cu SARS-COV-2, dintre care 131 în ultimele 24 de ore.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co