Stiri

Focar de coronavirus la Universitatea de Vest din Timișoara. 5 persoane infectate

Un nou focar de coronavirus în Timișoara! Cinci persoane au fost confirmate cu SARS-CoV-2 la Universitatea de Vest, iar numărul focarelor aflate în observaţie epidemiologică în judeţ a ajuns astfel la zece, potrivit autorităților sanitare locale.

Patru angajaţi şi o studentă au fost testați pozitiv, au anunțat reprezentanţii instituţiei de învăţământ.

În acest moment, sunt active focare de COVID-19 la cinci unităţi economice din Sânnicolau Mare, Ghiroda, Timişoara, Lugoj şi Dumbrăviţa, la un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din Timişoara, la Spitalul de Copii din Timişoara (15 cazuri), la o organizaţie non-guvernamentală, la Penitenciarul Timişoara (20 de cazuri) şi la Universitatea de Vest.

Prefectura Timiş a anunţat, luni, o scădere, în ultimele 24 de ore, a numărului de nou confirmaţi cu SARS-CoV-2, de la 155 de cazuri în raportarea precedentă, la 52 de cazuri, în condiţiile în care numărul de teste efectuate a fost de aproape 10 ori mai mic.

Luni dimineaţă, erau internate 181 de persoane confirmate cu COVID-19, iar 22 de bolnavi necesită îngrijiri speciale, ATI. De asemenea, în ultimele 24 de ore a fost înregistrat un deces asociat noului coronavirus.

Rata de infectare la mia de locuitori, la nivelul judeţului Timiș, a ajuns la 1,5. De la începutul epidemiei, 5.032 de timișoreni au contractat noul coronavirus.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co