Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Focar de coronavirus la Petrolul Ploieşti! 5 jucători, depistați pozitiv

Lovitură pentru fotbalul românesc! Cinci jucători ai echipei Petrolul Ploieşti au fost depistaţi pozitiv la noul coronavirus!

Costel Lazăr, directorul sportiv al FC Petrolul Ploieşti (sursa: agerpres.ro)

“Repetăm testele pentru că unele dintre ele nu sunt concludente. Nominal nu vă pot spune nimic, dar ca număr, da, e vorba de 5 fotbalişti. (…) Noi am mai avut o situaţie când s-au anulat testele, probabil o greşeală de transport sau recoltare. Mai sunt probleme cu aparatele. Când echipa era în carantină am avut o situaţie în care ni s-a spus că aparatele nu le poate citi şi trebuie să le repetăm. E o problemă pe care până diseară o clarificăm”.

Oficialul Petrolului speră ca noile teste să fie negative, astfel încât activitatea echipei să nu fie perturbată.

Costel Lazăr, directorul sportiv al FC Petrolul Ploieşti (sursa: agerpres.ro)

“Meciul cu Rapid e săptămâna viitoare, de ce să nu se mai pună în discuţie? Dacă testele vor fi negative, de ce să intrăm din nou în izolare 14 zile, că nu înţeleg? Noi trebuie să intrăm în carantină de două ori? Noi sperăm să fie negative testele şi să nu fie cazul. Cei de la DSP nici nu au primit rezultatele şi ies cu fel de fel de declaraţii. Deocamdată nu se pune problema ca jucătorii să fie internaţi în spital. Ei trebuie să declanşeze o anchetă în momentul în care vor ieşi pozitivi, noi sperăm să nu fie cazul”.

În urma testelor pozitive de la Petrolul Ploieşti, numărul cazurilor de COVID-19 din fotbalul românesc se ridică la 10. De la reluarea Ligii I, au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu COVID-19, unul la un angajat al clubului Dinamo şi două la FC Botoşani, medicul echipei şi un jucător. Astfel, au fost suspendate meciurile celor două formaţii iar Direcţiile de Sănătate Publică au deschis anchete epidemiologice.
De asemenea, la 24 iunie, doi fotbaliştii ai echipei din Liga a II-a Concordia Chiajna, Andrei Marc şi Ionuţ Biceanu, au fost testaţi pozitiv.
Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti ar trebui să întâlnească, sâmbătă, de la ora 17:00, în deplasare, formaţia UTA Arad, într-o partidă contând pentru prima etapă a play-off-ului de promovare a Ligii a II-a.
Conform deciziei Comitetului de Urgenţă al FRF, sezonul 2019-2020 al Ligii a II-a urma să se încheie cu un play-off de promovare între ocupantele primelor şase locuri ale clasamentului la momentul întreruperii cauzate de pandemia COVID-19.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co