Stiri

Flashmob cu ocazia Săptămânii prevenirii traficului de persoane

la necesitatea unei implicări sociale active în lupta împotriva acestui fenomen.

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane evaluează și monitorizează, la nivel național, activitatea desfășurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane de către instituții publice și organizatiile neguvernamentale, ce îndeplinesc rolul de raportor național.

În prezent, Agenția implementează împreună cu diverși parteneri guvernamentali și neguvernamentali mai multe campanii naționale de prevenire a traficului de persoane, printre care și Campania națională de informare “SĂPTĂMÂNA PREVENIRII TRAFICULUI DE PERSOANE”.

La evenimentul din incinta aeroportului a participat, printre alte personalități, și șeful serviciului prevenire din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, care a venit cu câteva detalii despre campanie.

Acesta a făcut referire și la planurile de viitor ale Agenției.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul a 30 de elevi ai Şcolii Gimnaziale Ferdinand I din Bucureşti, care au expus desene şi imagini cu mesaje antitrafic.

De asemenea, au fost împărțite materiale informativ-preventive şi au fost transmise publicului sfaturi şi informaţii utile despre traficul de persoane.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co