Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată. A vândut cocaină

Ilie Dumitrescu, component al generației de aur a fotbalului românesc, trece prin momente grele! Fiul său, Sică Dumitrescu, a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri. El este acuzat că a vândut cocaină unei persoane care colabora cu procurorii şi unui investigator sub acoperire, în apropierea unui local din centrul vechi al Capitalei.

În cadrul anchetei, procurorii au apelat la o femeie şi la un investigator sub acoperire. Aceştia au primit permisiunea de a cumpăra droguri de la Sică Dumitrescu.

În seara zilei de 18 ianuarie, cei doi au mers în faţa cafenelei “Naked”, unde era parcat un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat îmbrăcat în uniformă militară, identificat ulterior în persoana unui caporal de la o unitate militară din Bucureşti.

Lângă autoturism aştepta Sică Dumitrescu. El a acceptat să-i vândă femeii 3 grame de cocaină, contra sumei de 1.350 lei. Analizele de laborator au arătat că era vorba de 2,05 grame pulbere care conţinea cocaină, relatează Agerpres.

La audieri, Sică Dumitrescu a recunoscut că i-a vândut cocaină martorului colaborator, însă fără a urmări un interes financiar. Referitor la contribuţia caporalului, el a declarat că i-a solicitat doar sprijinul acestuia pentru a-l transporta cu autoturismul.

În baza probelor strânse, procurorii au stabilit însă că acel caporal ştia dinainte de vânzarea drogurilor şi chiar l-a sfătuit pe Sică Dumitrescu să nu fie “slab la negocieri”. El a fost trimis în judecată alături de fiul lui Ilie Dumitrescu, pentru complicitate la trafic de droguri, anunță DIICOT.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co