Stiri

Firmele în insolvență nu mai scapă de Fisc

Fimele care intrau in insolventa pentru a scapa de recuperarea datoriilor inregistrate, incusiv la Fisc, vor avea in curand o supriza neplacuta. Modificarile noului proiect legislative, initiat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala va permite acestuia intreprinderea tuturor demersurilor necesare in recuperarea banilor de la datornicii insolenti.
Propunerea cuprinde sugestia ca firmele intrate în insolvență sa nu mai scape automat de procedura de recuperare a creanțelor declanșată de Fisc pentru datoriile către stat, dacă în cazul lor a fost pronunțată o hotărâre judecătorescă în materie penală.
În prezent, legislația prevede că toate măsurile de executare silită, inclusiv cele declanșate de ANAF, se suspendă de la data deschiderii procedurii de insolvență
Acum, însă, Direcția Executări Silite Cazuri Special a ANAF a înaintat Ministerului Finanțelor mai multe propuneri, inclusiv cea de mai sus. Potrivit Finanțelor, propunerile au fost reținute în vederea valorificării, la o proximă modificare a Codului de Procedură Fiscală.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co