Stiri

Finala Cupei României la fotbal, primul eveniment pilot cu public pe stadion

Finala Cupei României la fotbal, programată de pe 22 mai, va fi primul eveniment pilot cu public pe stadion. Anunțul vine din partea vicepremierului Dan Barna. El a amintit într-o postare pe Facebook că săptămâna trecută s-a agreat în şedinţa de guvern posibilitatea organizării de evenimente sportive pilot cu persoane vaccinate sau cu rezultatul unui test negativ certificat.

“Şi astăzi am avut, la Palatul Victoria, consultări pe acest subiect cu reprezentanţii federaţiilor sportive din România. (…) Propunerile certe pentru ca iubitorii sportului să poată fi din nou în public la evenimente, chiar dacă acest lucru este posibil pentru moment la o capacitate mai redusă, sunt de a organiza competiţiile sportive astfel încât să se poată efectua verificările pentru persoanele vaccinate sau persoanele cu test negativ certificat, dar şi de a susţine vaccinarea rapidă a tuturor sportivilor în perioada imediat următoare”, a explicat Dan Barna.

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat, la rândul său, că joi că 22 mai va fi o zi importantă, în care membrii Guvernului se vor afla în stradă pentru a susţine campania de vaccinare, iar seara se va desfăşura finala Cupei României la fotbal.

Universitatea Craiova va întâlni Astra Giurgiu în finala Cupei României la fotbal, în data de 22 mai, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co