Stiri

Filarmonica din Ploiești își redeschide porțile pentru public, din 15 ianuarie

Melomanii din Ploiești și împrejurimi au toate motivele de bucurie! Deși este încă pandemie, viața revine încet-încet la normal! Filarmonica ”Paul Constantinescu” își redeschide porțile pentru publicul larg de vineri seară, 15 ianuarie, ora 19.00. Evenimentul este dedicat sărbătoririi Zilei Culturii Naționale.

Accesul spectatorilor va fi permis în limita de o treime din capacitatea sălii ”Ion Baciu”, iar organizatorii dau asigurări că vor fi respectate regulile de prevenire a răspândirii infectării cu noul coronavirus.

Nume mari sunt anunțate pentru acest prim concert al anului. Contratenorul Cezar Ouatu și pianista Ioana Maria Lupașcu vor fi protagoniștii Recitalului cameral organizat de Filarmonica ploieșteană.

Publicul se va delecta cu piese precum “Balada” lui Ciprian Porumbescu, “Moonlight serenade”, “Ave Maria”, “Malinconia“, “Orfeu” și multe altele.

Tichetele, în valoare de 10 lei, pot fi cumpărate de la casa de bilete a Filarmonicii sau online. Evenimentul va fi transmis live pe platforma Virtual Concert Hall.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co