CULTURA

Festivalul Untold: câți străini au venit special la Cluj

Festivalul Untold, organizat la Cluj, a reușit să atragă aproape 30.000 de străini care au venit special pentru acest eveniment ce s-a derulat la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI), citat de Mediafax.

Untold: Declarații oficiale

“Aproximativ 30.000 de cetăţenii străini au petrecut, în acest sfârşit de săptămână, în municipiul Cluj, la Untold Festival. Muzica de calitate, buna dispoziţie şi ospitalitatea românilor au fost câteva repere pe care străinii le-au avut în vedere când au ales România. Astfel, în cele patru zile de festival, poliţiştii de Imigrări au avut misiunea de a preveni încălcarea normelor legale din domeniul de competenţă.

De asemenea, poliţiştii au participat, în sistem integrat, la acţiuni comune alături de celelalte forţe MAI, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale şi identificarea în regim de urgenţă a cetăţenilor străini, care ar fi putut să comită asemenea fapte, precum şi în luarea măsurilor ce se impun în vederea asigurării un climat de siguranţă publică. Poliţiştii de Imigrări clujeni au fost o prezenţă activă şi permanentă în zona interioară a festivalului, zonele adiacente, precum şi în zona Pieţei Unirii acolo unde era amplasată o scenă cu acces liber”, se notează în comunicat.

Potrivit celor de la IGI, în cele patru zile de festival, nu au fost înregistrate incidente în care să fie implicaţi cetăţeni străini.

Untold 2016 a avut loc în perioada 4-7 august, la Cluj. Pe scenă au urcat DJ din Top 5 ai lumii- Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume.

Untold Festival a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Sursa: Mediafax

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co