Stiri

Femeie dată dispărută, găsită moartă în curtea Spitalului 9

Situație incredibilă la Spitalul de Psihiatrie „Al. Obregia” din Capitală, fostul Spital nr. 9, unde s-a înregistrat un caz de moarte suspectă strigător la cer.

Dispărută de săptămâna trecută, o pacientă în vârstă de 63 de ani a fost găsită decedată, chiar în incinta unității sanitare, după ce fusese dată în urmărire și era căutată de Poliție. Cadavrul a fost descoperit lângă Secția de toxicomani a spitalului.

Încă de la momentul dispariției, rudele femeii au susținut că femeia nu a părăsit spitalul și că, cel mai probabil, a murit sau a fost ucisă în curtea unității sanitare.

Oficiali din cadrul Poliției Capitalei au declarat că au întreprins toate demersurile necesare pentru găsirea femeii, iar la începutul săptămânii polițiștii au postat anunțul dispariției pe site-ul oficial.

Femeia de 63 de ani a fost internată la Spitalul Obregia în urmă cu circa 10 zile, ca urmare a unor tulburări de comportament. Joia trecută, pe 2 august, a fost văzută ultima oară. În jurul prânzului a fost vizitată de o vecină, iar în jurul orei 16.15 fiica ei nu a mai găsit-o la spital. Aceasta a semnalat lipsa mamei personalului medical care a anunțat ulterior poliția.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co