Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Federația „Solidaritatea Sanitară” amenință Guvernul

Federația „Solidaritatea Sanitară” se opune mutării contribuțiilor angajatorului în salariul de bază al angajatului, susținând că prin această măsură Executivul ar „fura” majorarea salariilor cu 25% anunțată pentru 1 ianuarie 2018.
Federația menționează că primul pas al acestor acțiuni îl constituie Petiția publică inițiată împotriva acestei măsuri. Petiția constituie, potrivit inițiatorilor, o formă de pregătire a altor forme de protest.
Aceasta invită toți salariații din Sănătate să i se alăture la acțiunile initiate pe această temă.
De asemenea, menționează că ansamblul acestor acțiuni de protest, care a adunat deja un număr de peste 11.000 de semnături, arată existența unui grad semnificativ de nemulțumire a angajaților din Sănătate față de o serie de măsuri ale Guvernului, acesta riscând să ia forma unui protest ce ar putea bloca întregul sistem public de sănătate.
Federația „Solidaritatea Sanitară” menționează că a avertizat salariații încă din timpul discuțiilor la legea salarizării asupra acestui pericol, solicitând Parlamentului prevenirea lui printr-o prevedere expresă a legii salarizării.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co