Stiri

Expo Fishing Mania

Un cort uriaș din fața Casei Poporului a adăpostit Expo Fishing Mania. Timp de trei zile, pasionații de pescuit, sportivii dar și temerarii ocazionali au găsit aici tot ceea ce le trebuie: de la echipamente, specifice speciilor vizate, până la consilieri de specialitate. Echipamente, accesorii, nade și momeli, îmbrăcăminte pentru pescuit, motoare pentru bărci, navomodele și bărcuțe de plantat, tot ce vrei și ce nu vrei în materie, la prețuri promoționale, cu discounturi de până la 70 la sută.

În România, pescuitul sportiv nu este foarte popular și de aceea nici performanțele obținute de ai noștri în competiții nu au parte de audiență generală. O spun chiar cei care au adus României trofee impresionante și pe care i-am întâlnit la Fishing Mania. Fac bani dintr-o momeală inventată de ei pentru a se putea pregăti și pentru a participa la competiții. Anul acesta au câștigat în Spania Cupa mondială la pescuitul la Crap.

Ca în orice sport, trofeele adevărate se câștigă greu. Însă la pescuit, cele care contează sunt, capturile uriașe, de poveste, sunt redate apelor, spune Bogdan Dragan, pentru protejarea speciilor dar și pentru că aceste făpturi nu poartă vina competitiv al pescarului.

În cortul Fishing Mania au avut loc și prezentări și demonstrații susținute de nume sonore ale pescuitului românesc de competiție.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co