Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Examenul de titularizare pentru cadrele didactice va avea loc pe 21 iulie 2021

Atenție, dascăli! Sunt noutăți importante de la miniterul de resort! Proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice din învăţământul preuniversitar, cunoscut ca titularizare, este programată în data de 21 iulie 2021.

Calendarul a fost aprobat prin ordinul ministrului Educației.

Astfel, pe 27 iulie se vor comunica rezultatele iniţiale. Contestaţiile vor fi înregistrate în zilele de 27 şi 28 iulie.

Soluţionarea contestaţiilor se va face între 29 iulie – 2 august, iar rezultatele finale, după contestaţii, vor fi comunicate pe 3 august.

Pe 4 august va avea loc repartizarea cadrelor didactice angajate pe durata determinată pe un post/ o catedra, respectiv a candidaţilor care au participat la concursul naţional sesiunea 2021 pe posturi didactice/catedre publicate pentru angajare nedeterminată.

Nota minimă la proba scrisă este 5 pentru cei care vizează angajarea pe perioadă determinată și minim 7 pentru cei care țintesc titularizarea pe un post.

Înscrierile la etapele de mobilitate, transmiterea şi preluarea contestaţiilor se pot realiza şi electronic, în sistem online, iar şedinţele de repartizare se pot organiza şi desfăşura şi în mediul online, conform procedurilor stabilite de inspectoratele şcolare.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co