Stiri

Evenimentele de sâmbătă, o pregătire pentru UEFA 2020

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, ieri, că cele 14 evenimente, la care se aşteaptă să participe zeci de mii de oameni, programate pentru sâmbătă în Bucureşti, reprezintă un test pentru municipalitate în ceea ce priveşte Campionatul European de Fotbal din 2020.

“Cred că vom face faţă şi acestor evenimente de sâmbătă, oricum e un fel de test şi pentru noi pentru că, dacă nu ne descurcăm sâmbătă cu 14 evenimente, ce o să facem la UEFA în 2020”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Aceasta consideră că Bucureștiul trebuie să dea dovadă că este ca orice altă capitală europeană unde pot avea loc foarte multe evenimente cu un număr foarte mare de persoane. Gabriela Firea a menționat totodată că oamenii trebuie să fie civilizaţi, foarte respectuoşi și să se conformeze traseelor stabilite de instituţiile statului.

Edilul șef al Capitalei a mai precizat că o perioadă asemănătoare de evenimente va fi şi în septembrie, când vor avea loc zilele Bucureştiului, unde va fi aşteptat un număr mare de persoane.

În ceea ce priveşte mitingul pe care îl va organiza PSD, primarul general a spus că cererea de autorizare a fost făcută pentru 220.000- 250.000 de persoane.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co