Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Eurovision 2021 cu număr limitat de spectatori la Rotterdam

Încercări timide spre normalitate! Un număr limitat de spectatori va putea asista la concursul Eurovision, programat la Rotterdam, în luna mai.

Evenimentul va fi încadrat într-o serie de manifestări care vor avea loc în Olanda, la care prezenţa redusă a publicului în teatre, centre de conferinţe sau la meciuri de fotbal va fi permisă, cu respectarea strictă a măsurilor impuse pentru a limita răspândirea COVID-19.

Cel mult 3.500 de persoane care trăiesc în Olanda vor asista la repetiţii, semifinale şi finale, care se vor desfăşura în perioada 18-22 mai, relatează presa din Țara Lalelelor.

Pe scenă vor urca reprezentanţii celor 39 de ţări participante, însă fanii vor trebui să facă dovada unui rezultat negativ la testul pentru depistarea noului coronavirus pentru a participa.

Olanda găzduieşte cea de-a 65-a ediţie a evenimentului, după ce cantautorul Duncan Laurence a câştigat ediţia din 2019 cu piesa “Arcade”.

Măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului au fost prelungite în Olanda până la sfârşitul lunii aprilie, din cauza creşterii numărului de infectări.De la începutul pandemiei, s-au înregistrat în această țară 1,2 milioane de cazuri de COVID-19 şi 16.500 de decese asociate.

România va fi reprezentantă la Eurovision 2021 de Roxen, cu piesa Amnesia.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co