Stiri

Elena Udrea a revenit în țară pe la Vama Giurgiu! Logodnicul a adus-o acasă

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a revenit în România după perioada petrecută in Costa Rica, unde a fost și închisă! Adrian Alexandrov, logodnicul acesteia, a oferit detalii de ce a ales să se întoarcă acasă pe la Vama Giurgiu.
Elena Udrea a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că s-a întors în România şi a renunţat de bună voie de statutul de refugiat în Costa Rica pentru că se poate apăra mai bine din ţară.

„„Am intrat in tara prin vama Giurgiu. Am ales o varianta mai rapida decat sa astept o cursa de azi, spre Otopeni. Nicio alta speculatie nu isi are rostul”, a scris Udrea.
“Referitor la procesele pe care inca le am in instanta, cred ca ma voi apara mai bine de aici decat de departe, impotriva abuzurilor care s-au facut si in cazul meu. Am ales sa postez acest mesaj din respect fata de cei interesati si fata de presa care incearca sa afle adevarul despre prezenta mea Acasa. Stiu ca o face din buna credinta si din dorinta de a-si informa corect publicul. Multumesc celor care imi ureaza bun venit si va multumesc tuturor pentru intelegere! Doamne, ajuta!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.
Adrian Alexandrov s-a referit și la fiica lui și a Elenei Udrea și la planurile legate de botezul acesteia.
Fostul ministru plecase în Costa Rica de la începutul anului 2018.
Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, odată cu Alina Bica în Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea în dosarul Gala Bute, însă cele două au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia Curţii Constituţionale privind completurile de 5 judecători.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co