Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

”Editie Speciala” cu Horaţiu Mălăele

HORATIU MALAELE, maestrul ironiei si al hazului ascutit ii invita pe iubitorii spectacolelor de comedie la maratonul rezistentei la umor, in cel mai nou spectacol, intitulat ”Ediţie Specială”.

Horatiu Malaele va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele. La baza spectacolului ”Editie Speciala” se afla texte actuale sau mesaje puternice, pigmentate cu momente umoristice rafinate, culese din cele mai bune reprezentatii ale actorului, dar si cu melodii speciale interpretate de indragitul artist Radu Captari.

Horatiu Malaele, este un artist complet, care de-a lungul carierei sale artistice a adunat zeci de roluri importante in piese de teatru si filme, a semnat acte regizorale de calibru si este autorul a numeroase caricaturi, picturi sau carti insemnate.

Spectatorii bucuresteni care vor alege sa petreaca un inceput de week-end in compania protagonistilor spectacolului ”Editie Speciala”, la Cinema PRO Bucuresti, vor beneficia de vizionarea filmului ”Funeralii Fericite”, in mod gratuit. Pelicula este o tragi-comedie exceptionala ce il aduce pe Horatiu Malaele atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor, si ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Evenimentul va fi pus in scena, vineri, 10 noiembrie, la Cinema PRO din Bucuresti, incepand cu ora 19:30. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a salii Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.ticketnet.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co