Stiri

Edilul Nicuşor Dan a trecut strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, admite că a făcut o greşeală: a traversat strada, cu fetiţa în braţe, printr-un loc nepermis. Pe de altă parte, edilul se arată deranjat că este filmat în viaţa privată.

“Zilele trecute am făcut o greşeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetiţa în braţe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil. Totuşi, faptul că există oameni care mă filmează în viaţa privată şi că un sindicat al poliţiştilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, a scris edilul general, pe Facebook.

Sindicatul Europol a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care primarul general este surprins traversând strada, printr-un loc nepermis, cu fetiţa în braţe.

“Dan trece strada întotdeauna pe la trecerea de pietoni. Nicuşor trece strada prin loc nepermis. Dan îşi protejează copilul. Nicuşor îşi pune în pericol copilul traversând printre maşini. Dan îşi învaţă copilul să respecte regulile. Nicuşor dă un exemplu prost copilului, învăţându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicuşor”, au scris reprezentanţii sindicatului.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co