Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

După Brexit, Franţa invită companiile britanice să se mute cu sediul la Paris

După Brexit, Valerie Pecresse, unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni francezi, doreşte să aducă job-urile britanice în Franţa, informează Mediafax care citează Bloomberg.

Şefa regiunii Parisului avea deja pregătit discursul prin care doreşte să aducă companiile britanice în Franţa imediat după Brexit, indiferent de rezultat. Având în vedere decizia surpriză a Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană, decizie care ridică dubii legate de accesul companiilor la piaţa europeană, Pecresse a început ofensiva.

“Dacă trebuie să merg acolo şi să iau job-uri cu dinţii, aşa voi face”, a spus politicianul francez într-un interviu din Aix-en-Provence luna trecută.

Decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană i-a oferit lui Pecresse oportunitatea de a-i ajuta pe cei aproximativ 700.000 de şomeri din jurul Parisului. Este, de asemenea, o şansă să demonstreze puterea politică pe care o are, după ce şi-a condus partidul într-o victorie răsunătoare în cea mai puternică regiune a Franţei pentru prima oară în ultimii 17 ani.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co