Stiri

Dronă ucraineană de recunoaştere prăbuşită în Croația. Nu sunt victime

Incident la Zagreb care putea avea urmări grave! O dronă ucraineană de recunoaştere s-a prăbuşit în noaptea de joi spre vineri în capitala croată. Din fericire nu sunt victime, a anunţat un portal de ştiri local. Anterior, într-o comunicare a Ministerului de Interne croat se menţiona prăbuşirea unui obiect neidentificat.

Deocamdată nu există informaţii cu privire la răniţi, însă mai multe automobile parcate în apropiere de locul prăbuşirii au fost avariate.

Poliţia a deschis o anchetă după explozia ce a răsunat în zona rezidenţială Jarun, din Zagreb, la scurt timp după ora locală 23:00, anunță presa croată.

Ministerul de Interne din această țară a informat că la locul incidentului au fost găsite resturi ale unei aeronave, două paraşute şi s-a format un crater de mari dimensiuni.

Aproape de miezul nopţii, la Zagreb s-au auzit un zgomot puternic produs de un aparat care survola oraşul şi apoi o explozie uriaşă. Expertii în aviaţie militară au ajuns la concluzia că este vorba de o dronă de recunoaştere Tu-141 Struj.

Acest aparat de fabricaţie sovietică, folosit în anii 1970 şi 1980, a fost modernizat de Ucraina şi folosit din anul 2014.

Drona a fost avariată şi a ajuns până în Croaţia, care nu are graniţă comună cu Ucraina.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co