Stiri

Dramă în lumea fotbalului. A murit reputatul tehnician Ionuț Popa

Lumea fotbalului românesc este în lacrimi. S-a stins din viața Ionuţ Popa, unul dintre cei mai devotați și apreciați tehnicieni din ultimii ani.

Fostul antrenor al echipei UTA avea 67 de ani și făcut un al doilea stop cardiac, care i-a fost fatal, după cel din 10 iunie când fusese internat la Spitalul de Urgență din Arad.

În ultimul an, se confruntase cu grave probleme de sănătate.

Ionuţ Popa a început să joace fotbal la Poli Timişoara, dar nu a intrat pe teren pentru alb-violeţi. De-a lungul carierei de jucător, a evoluat la Unirea Sânnicolau Mare, Unirea Brăila, Tricotaje Ineu sau Aurul Brad, înainte de a trece la antrenorat.

Pe banca tehnică a avut un impact semnificativ asupra cluburilor UTA Arad, unde a avut două mandate ca antrenor principal, Politehnica Iaşi (tot două mandate), CS Mioveni, Naţional Sebiş (ca director tehnic), Şoimii Pîncota şi ACS Poli Timişoara.

Sezonul 2016-2017 a fost unul de referinţă al carierei: a salvat pe ACS Poli Timişoara de la retrogradare, deşi începuse competiţia de la -14 puncte, şi a ajuns în finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României. În februarie 2018 a demisionat. Ulterior, a fost numit director tehnic al echipei UTA Arad.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co