Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Două persoane atacate de urși, vineri, în județul Harghita

Continuă să crească numărul românilor atacați de urși, de când aceste animale sălbatice s-au înmulțit necontrolat și coboară în zonele locuite în căutare de hrană. Astfel, o femeie de 52 de ani a fost victima unui blănos, vineri la prânz, în timp ce se afla cu fiul său pe un câmp din apropierea comunei Siculeni, anunță oficialii locali.

Aceasta a suferit mai multe leziuni şi fost transportată de Ambulanță la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc. Pacienta are mai multe plăgi muşcate şi zgâriate pe un braţ şi i-a fost afectată şi regiunea occipitală, potrivit unor surse medicale citate de Agerpres.

Este al doilea caz de acest fel de vineri, din Harghita, după ce, în cursul dimineţii, un bărbat de 58 de ani, care păzea vitele în zona Valea Rece, din comuna Lunca de Jos, a fost atacat de urs şi a ajuns tot la spitalul din Miercurea Ciuc. În cazul acestui, este vorba de mai multe plăgi la nivelul capului şi membrelor superioare şi cu fractură la încheietura mâinii.

În ultimele două săptămâni, patru persoane au fost atacate de urs numai în județul Harghita.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co