Stiri

Doi muncitori electrocutați pe un stâlp de curent din Timișoara. Unul a murit la spital

Grav accident de muncă în Timișoara! Un bărbat de 35 de ani, angajat al unei firme de mentenanţă Internet lucra, luni, împreună cu un coleg pe un stâlp de curent de pe pe str. Alexandru Vlahuţă, din orașul de pe Bega.

Cei doi montau fibră optică și manevrau cabluri, cand unul dintre ei a fost curentat violent. Și-a pierdut cunoștința și a rămas prins în hamul de protecție la inaltime. Colegul său a încercat să-i sară în ajutor, însă când s-a apropiat și l-a atins, a fost și el electrocutat și a căzut.

O autospecială a ISU Timiş s-a deplasat imediat la locul producerii incidentului. Pompierii au reușit să îl coboare pe muncitorul care era în stop stop cardio-respirator. El a răspuns manevrelor de resuscitate și, după ce a fost stabilizat, a fost transportat la Spitalul Judeţean Timişoara în stare gravă.

În ciuda eforturilor medicilor, el a decedat cîteva ore mai târziu. De asemenea, colegul bărbatului a avut nevoie de îngrijiri medicale și este internat in stare stabila la Spitalul Judetean Timisoara, scrie presa locală.

O anchetă în acest caz a fost deschisă atât de Poliţia Timiş, cât şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş, care fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co