Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Doi dintre protestatarii din curtea Palatului Parlamentului, puși sub control judiciar

Doi dintre protestatarii care au pătruns în curtea Palatului Parlamentului în timpul protestului de marţi au fost puşi sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Aurelian Gheorghe, protestatar (sursa: agerpres.ro)

“Au fost mii de oameni. Într-un protest de genul ăsta nu poţi să controlezi zeci de mii de oameni. Mi-am exercitat un drept constituţional. Nu mai poţi trăi în momentul în care ai un certificat verde care îţi limitează dreptul la un venit. (…) Nu îmi reproşez nimic, mi-am asumat acest sacrificiu şi tot ce voi trage”.

Cătălin Simion, cel de-al doilea protestatar audiat de anchetatori, spune că va contesta măsura controlului judiciar.

Cătălin Simion, protestatar (sursa: agerpres.ro)

“Nu am vandalizat cu absolut nimic, eu doar am scandat Libertate!, eu doar am respectat Constituţia României. (…) O să contest în 48 de ore, să mi se ridice controlul judiciar”.

Aproximativ 1.200 de oameni -simpatizanți AUR – au protestat, marţi, în apropierea Palatului Parlamentului, faţă de introducerea certificatului verde. Cele 200-300 persoane care au pătruns în curtea Palatului Parlamentului au fost blocate pe scări şi la uşile de acces în clădire. Ulterior, aceştia au fost conduşi în zona exterioară curţii imobilului, se arată într-un comunicat al Ministerului de Interne.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co