Stiri

Doar taxiuri autorizate in Bucuresti!

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.) susţine decizia primarului Capitalei Gabriela Firea, care a anunţat ieri că vor circula prin Bucureşti numai taxiuri autorizate.

“Din moment ce noi plătim taxele impuse prin lege şi respectăm toate cerinţele legilor în vigoare, nu putem înţelege de ce anumiţi lideri politici pot susţine că alţi „şoferi”,  pot circula fără autorizaţii, în afara legilor ţării şi fără niciun fel de constrângere”, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedinte COTAR.

Regulamentul pe care l-a discutat COTAR cu Primarul General prevede următoarele: vor fi interzise toate formele de practicare a taximetriei, care nu se încadrează în prevederile Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, precum şi în cele ale HCGMB 78/2008 şi ale Codului Fiscal. De asemenea, operatorii de taxi vor fi obligaţi să aibă o ţinută civilizată, un limbaj adecvat, maşini curate şi care să garanteze siguranţa cetăţenilor. Primarul General a declarat că se va asigura că acest regulament va fi respectat în integritate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co