Stiri

Directorul de la Penitenciarul Rahova, demis de conducerea ANP

Directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a înaintat ministrului Justiţiei propunerea de demitere a directorului Penitenciarului Rahova, potrivit unui comunicat ANP.

Comunicat Administraţia Naţională a Penitenciarelor – ANP (sursa: agerpres.ro)

“Având în vedere recentele evenimente petrecute la nivelul unor unităţi penitenciare, prin care persoane private de libertate au reuşit să părăsească fără drept starea legală de deţinere, Administraţia Naţională a Penitenciarelor aduce la cunoştinţa opiniei publice încetarea exercitării atribuţiilor în funcţia de conducere a directorului adjunct siguranţa deţinerii şi regim penitenciar şi sesizarea Comisiei de Disciplină, conform legii (…) împreună cu luarea unor măsuri complementare de natură administrativă şi profesională. Totodată, sesizarea Comisiei de Disciplină împotriva poliţiştilor de penitenciare care au îndeplinit funcţia de agent operativ principal (escortă), în noaptea de 10-11.05.2022 (…)”.

Miercuri, un deţinut de la Penitenciarul Rahova condamnat la 23 ani închisoare pentru tâlhărie a evadat din Spitalul “Bagdasar Arseni”, unde era la internat pentru investigaţii medicale, iar ulterior a fost prins.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co