Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Diaspora Start-Up încurajează românii sa vină acasă

Cei care vor să deschidă o afacere în țară, pot accesa un ajutor european nerambursabil de 38 de mii de euro. Proiectul este promovat în mai multe țări din Europa și a fost primit bine în rândul românilor din Spania.

După mulți ani în care au trimis miliarde de euro acasă, românii din diaspora sunt așteptați acum, cu fonduri europene, să se întoarcă. Este o dorință la care românii de peste hotare nu renuntă niciodată, iar cei care vor să deschidă o afacere în România o pot face acum mai ușor, cu bani europeni. Aceștia sunt acordati prin programul Diaspora Start Up.

Aproape 2.000 de întreprinzatori ar putea primi fonduri europene de 38 de mii de euro fără să fie nevoie să se întoarcă definitiv. Banii primiți îi vor ajuta să înceapă investiția și să angajeze 2 persoane pentru cel puțin 18 luni.

Programul este finanțat cu 76 de milioane de euro și este destinat românilor care au trăit în ultimele 12 luni în străinătate și care vor să investească în orașele din regiunile mai puțin dezvoltate ale României.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co