Stiri

DGITL Sector 3, premiată în cadrul unei gale

Primăria Sectorului 3 a fost premiată cu distincția „Cea mai bună colectare on-line a taxelor și impozitelor”, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a „Galei No Cash”. Evenimentul s-a desfășurat în Aula Institutului Bancar Român și a fost organizat de portalul „No Cash”, având ca partener principal Asociația de Plăți Electronice din România. În cadrul galei ce s-a desfășurat joi, 15 iunie, au fost decernate premiile industriei plăților electronice pentru activitatea din 2016, la fiecare dintre cele 16 categorii de concurs.

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Taxe și Impozite Locale, oferă cetățenilor posibilitatea de a-și plăti online taxele și impozitele locale, prin ghiseul.ro, încă de la începutul anului 2012. Numai anul trecut 9.542 de noi utilizatori au fost activați în sistem și s-au realizat 26.700 de tranzacții de plăți prin card, în valoare totală de 6,94 mil. lei.

Principalul avantaj al plăţii impozitelor şi taxelor locale on-line cu cardul pe ghiseul.ro este posibilitatea de a plăti oricând şi de oriunde.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co