Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Dezastru la titularizare. Cea mai mică rată de promovare din ultimii 4 ani

Rezultatele foarte proaste obţinute de dascăli la examenul de titularizare pentru posturile din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2021! Rata notelor peste 7 este de doar 44,47%, înainte de contestaţii, cea mai mică din ultimii 4 ani, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Educaţiei.

Procentul este cu 1,5% mai mic față de 2017 și cu peste 14% fața de anul trecut!!!

Procentul notelor între 5 şi 7 este de 35,49%, în creştere semnificativă comparativ cu anul trecut.

Mai grav este că, din promoţia curentă, doar puțin peste 40 % dintre candidaţi au obţinut note de trecere, respectiv peste 7. În schimb,130 de candidaţi au obţinut nota 10, iar aproxiamativ 11.000 între 7 şi 9,99.

La proba scrisă din cadrul concursului naţional de titularizare pe posturi s-au prezentat 27.000 de profesori din totalul de peste 34.000 înscrişi.

Contestaţiile pot fi depuse la sediile Inspectoratelor şcolare judeţene sau se transmit prin mijloace electronice, marți, până la ora 21,00, respectiv pe 28 iulie, până la ora 12,00.

Rezultatele finale se vor afișa pe 3 august, la sediile Inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată, ca suplinitori, minimum nota 5. Proba practică şi inspecţia la clasă au fost eliminate pentru anul în curs.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co