Stiri

Decizie definitivă în cazul Regelui Asfaltului: 11 ani și 9 luni de închisoare

Omul de afaceri Nelu Iordache, supranumit Regele Asfaltului, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti la 11 ani şi 9 luni de închisoare cu executare. Totul într-un dosar în care este acuzat de mai multe infracţiuni, printre care şi fraude cu fonduri europene alocate pentru construcţia autostrăzii Nădlac – Arad.

El se află deja în custodia Poliţiei și va fi încarcerat, în urma deciziei instanţei, au precizat surse din Poliţie pentru Agerpres.

Comunicat Poliția Capitalei
“Având în vedere decizia instanţei, astăzi, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale a pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 54 de ani”.

Pe latură civilă, instanţa a dispus ca Nelu Iordache să plătească și unei firme suma de 5,5 milioane lei, cu titlu de daune materiale. În plus, judecătorii au dispus să-i fie confiscată suma de 14 milioane lei rămasă în urma comiterii infracţiunii de delapidare și a fost menținut sechestrul pe mai multe bunuri mobile şi imobile.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co