Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Decizie a Curții de Apel: Roxana Wring, fosta șefă USR București a colaborat cu Securitatea

Verdict în instanță.

Roxana Wring a fost colaborator al Securității.
Așadar, Roxana Wring susține în continuare că ea nu consideră că a colaborat cu Securitatea și a transmis un mesaj public pe pagina ei de Facebook.
„Voi contesta decizia de astăzi a Curții de Apel București. Deocamdată, nici eu nu am mai multe informații decât cele pe care le are și presa (care a aflat de decizie înainte ca ea să fie publicată pe portalul instanței).
Așa cum am mai spus, nu consider că am colaborat cu securitatea ca poliție politică. Imediat după facultate, am lucrat la ONT și am semnat hârtii – în fața superiorilor ierarhici – despre care consideram la vremea respectivă că fac parte din fișa postului. Nu am făcut rău nimănui, nu am pactizat cu sistemul, nu am fost o unealtă a lui. De altfel, sistemul este cel care m-a hărțuit și pe mine și pe familia mea ani buni înainte și după angajarea la ONT. Am un dosar de urmărire cu mult mai voluminos decât cel de colaborare.

„Constată calitatea pârâtei de colaborator al Securităţii. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti”, se arată, în schimb, în minuta instanței.

Pe 9 octombrie 2019, Roxana Wring anunţa că demisionează din USR, după ce a fost acuzată că a colaborat cu Securitatea, menţionând că va reveni în partid după o decizie definitivă şi irevocabilă a Justiţiei prin care să se arate că nu a făcut poliţie politică.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co