Stiri

Darius Vâlcov, despre kilometri de autostrada finalizați

Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, a anunţat câţi kilometri de autostradă şi câţi de cale ferată vor fi finalizaţi în acest an.

Astfel, Darius Vâlcov a declarat, că, până în prezent, în acest an, au fost finalizaţi 43 de kilometri de cale ferată, iar până la finalul anului vor fi gata, în total, 187 de kilometri de cale ferată.

În plus, a subliniat că, în următoarele 15 zile, vor fi gata 144 de kilometri de cale ferată.

Consilierul pe probleme economice al premierului Dăncilă a mai spus că, anul acesta, au fost daţi în folosinţă 53 de kilometri de autostradă, iar, până pe 15 decembrie, vor fi, în total, daţi în folosinţă 73 de kilometri de autostradă.

Acesta a menţionat că, în ianuarie, cifra va ajunge la 113 kilometri de autostradă, deoarece vor fi finalizaţi 40 de kilometri de autostradă, iar directorul CNAIR poate fi demis, dacă, până la 31 decembrie, nu vor fi gata cei 101 kilometri de autostradă promişi.

Întrebat, consilierul premierului a menţionat că printre cauzele pentru care nu pot fi gata 150 de kilometri de autostradă, în fiecare an, în România se numără: „interes, prostie, rea voinţă, interese care ne scapă de sub control”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co