Stiri

Dan Andronic audiat în dosarul lui Tăriceanu

La termenul de marţi de la ICCJ în dosarul în care fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este cercetat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, jurnalistul Dan Andronic a fost audiat, el declarând că şeful cancelariei celui dintâi i-a arătat un microfon în priză, la Guvern, conform Mediafax.

„Am aflat că Marius Marcovici a devenit consilier al şefului cancelariei primului ministru, Dorin Marian. L-am văzut odată la Palatul Victoria, când m-am întâlnit cu Dorin Marian să îmi arate un microfon găsit într-o priză. Era prezent şi Marius Marcovici”, a declarat jurnalistul Dan Andronic magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), în dosarul preşedintelui Senatului.

„Cred că era microfon, nu am stat să îl verific. Atârna dintr-o priză în biroul lui Dorin Marian (şeful cancelariei primului ministru, n.r.). Atunci mi-a zis că i-a chemat pe cei de la… nu ştiu de pe unde, să scoată tot ce avea pe acolo. Cred că se întâmpla în 2008, când a fost numit şeful cancelariei primului ministru. A zis: Am umblat la o priză şi a căzut un microfon. Nu am elaborat, m-am amuzat de poveste şi atât. Să ştiţi că microfoanele au funcţionat întotdeauna”, a declarat jurnaliştilor Dan Andronic, la ieşirea din sala de judecată.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co