Stiri

Daea, despre laptele praf contaminat cu Salmonella

România nu a primit nicio notificare oficială din partea Comisiei Europeane sau din partea structurii din Franţa, cu privire la distribuţia pe teritoriul ţării a laptelui praf contaminat cu Salmonella din Franţa, anunţă Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Potrivit ANSVSA, informaţiile primite până în acest moment, prin Punctul Naţional de Contact al Sistemului Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje din România, arată că distribuţia produselor contaminate s-a făcut către state terţe din Asia şi Africa.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor anunţă însă că a solicitat informaţii suplimentare, respectiv eventuale date despre reţinerea oficială a loturilor incriminate pe teritoriul Franţei sau eventuala distribuţie a acestora pe teritoriul României.

Autorităţile din Franţa au dispus retragerea de la vânzare a unor loturi de lapte pentru copii după ce 20 de bebeluşi au fost infectaţi cu Salmonella, a anunţat Direcţia Generală franceză pentru Sănătate, citată de un site francez.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co