Stiri

Curățenia, o prioritate în S6 din Capitală

Polițiștii locali veghează, permanent, asupra modului în care sunt respectate normele de salubrizare și igienizare în Sectorul 6.

În parcurile Crângaşi, Gorjului, Păcii, Drumul Taberei, Giulești, în intervalul orar 08.00-23.00, au fost depistate și sancționate mai multe persoane care nu au respectat curățenia pe domeniul public.

De la începutul anului și până acum, amenzile aplicate acestor persoane de către Poliția Locală Sector 6 au ajuns la aproape 30.000 de lei.

Polițiștii locali au amendat persoanele care au aruncat pe jos cojile de semințe. Tinerilor care au acceptat să curățe locurile în care au făcut mizerie le-au fost aplicate doar avertismente.

Noile cuantumuri privind sancțiunile contravenționale pentru aruncarea cojilor de seminţe în parcuri şi în locurile de joacă pentru copii sunt cuprinse între 2.000 și 5.000 lei, atât pentru persoanele fizice, cât și juridice.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează ca acţiunile de control se vor desfăşura permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a menține curăţenia în Sectorul 6.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co