Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

“Cupidon”, animat în noul videoclip

La patru luni de când ”Anonimul celebru” Guess Who și sensibila Irina Rimes au cucerit internetul cu piesa ”Cupidon”, cei doi au lansat și videoclipul official. Colaborarea cu Irina Rimes a fost lansata odata cu cel de-al treilea material solo Guess Who.
Single-ul a fost extras de pe albumul „Un Anonim Celebru”, lansat in luna mai a acestui an. Acesta a fost realizat fară un deadline stabilit, lucrându-se până la cel mai mic detaliu, împreună cu instrumentisti si oameni cu experienta muzicala. „Cupidon” beneficiază de un videoclip animat, realizat de Frame Breed Studio. Productia clipului este una complexa, pentru care s-a lucrat aproximativ 8 luni si la care au participat mai mult de 20 de graficieni
Ieri, Guees Who a publicat pe pagina sa de YouTube un teaser care dezvăluie primele reacții ale mai multor artiști și vloggeri.
Piesa a reușit să adune, fără videoclip, aproape 10 milioane de viziualizări pe Youtube și a cucerit topurile. „Cupidon” a fost, de asemenea, una dintre cele mai difuzate piese românești pe radiourile din țară în această vară, aflându-se în acest moment pe locul 15 în Most Wanted.
Irina Rimes a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea hitului ”Visele”. Artista a fost revelația anului 2016.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co