Imobiliare Valea Prahovei
GADGET

Cum se distruge un telefon Xperia YZ. VIDEO

Un smartphone Sony Xperia YZ absolut nou, disponibil în magazine la un preţ retail de aproximativ 700 dolari, a fost testat până la distrugere, notează Go4it.ro. Testul a fost filmat integral de cei de la JerryRigEverything, un canal YouTube cu peste 500.000 fani.

Trecând peste rolul de divertisment, experimentele „ştiinţifice” au dus şi la concluzii mai puţin entuziasmante despre noul smartphone premium de la Sony. Spre exemplu carcasa are partea de sus şi jos, respectiv benzile laterale, confecţionate din plastic. La fel poate fi spus şi despre o porţiune întinsă a capacului aplicat la partea din spate.

Construcţia predominant din plastic face posibilă îndoirea spectaculoasă a telefonului dacă apăsăm suficient de energic. Totuşi designul ceva mai flexibil decât în cazul unei carcase complet metalică face posibilă revenirea la forma iniţială, cu şanse mari însă ca ecranul sau alte componente electronice delicate să sufere daune ireversibile.

În timp ce butoanele pentru volum şi camera foto sunt metalice, suportul pentru cartela SIM şi butonul Power folosesc tot plastic, fiind astfel mai uşor de zgâriat.

După câteva zgârieturi profunde senzorul de amprente a încetat să mai funcţioneze.

Mult mai bine s-a comportat lentila din sticlă aplicată camerei foto, oferind protecţie de nivel Gorilla Glass împotriva zgârieturilor.

La final, Sony Xperia YZ este lăudat pentru durabilitate şi rezistenţa bună la urme de zgârieturi, chiar dacă materialele folosite nu se ridică la nivelul preţului cerut.

Sursa: Go4it.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co